Beleef een avontuur kinderen   Beleef een avontuur volwassenen   Beleef een avontuur bedrijven
Beleef een avontuur ontvoering bedrijven
Beleef een avontuur apocalyps bedrijven
Beleef een avontuur op maat bedrijven
Beleef een avontuur kinderfeest bedrijven
fotos beleef een avontuur bedrijven
Beleef een avontuur tarieven bedrijven
Beleef een avontuur contact bedrijven
 
Avontuur 1: Ontvoering

Uw medewerkers weten niet wat hun te wachten staan als ze aan dit avontuur beginnen. Eén van hen is ontvoerd (of bent u het zelf?) en de politie roept hun hulp in om de ontvoerde te vinden. Hun tegenstander is een onbekende, die merkwaardige voorwaarden stelt voor de vrijlating.


De uitnodiging voor deze bijzondere belevenis komt in de vorm van een oproep om de ontvoerde te helpen redden. Uw medewerkers gaan letterlijk de wijde wereld in om het spoor te volgen. Welk team zal erin slagen om de ontvoerder te vinden? Vindingrijkheid, praktische intelligentie, langvergeten vaardigheden en lenigheid van geest zullen daarbij van pas komen - en natuurlijk hun vermogen tot samenwerken. Maar aarzel niet onderweg de hulp in te roepen van onbekenden, zelfs al zien ze er wat merkwaardig uit...


Tijd en plaats van verzamelen kunt u zelf bepalen, evenals het gewenste eindpunt. Iedere deelnemer krijgt een overlevingspakket mee. De deelnemers worden geacht een flinke wandeling te kunnen maken. Voor mensen die wat minder goed ter been zijn, wordt een aangepaste rol bedacht. Op het eindpunt wachten een hapje en een drankje (tenzij u dit anders wilt regelen).


Aantal deelnemers: 20-45
Locatie: bij u in de buurt

Beleef een avontuur bedrijfsuitje