Beleef een avontuur kinderen   Beleef een avontuur volwassenen   Beleef een avontuur bedrijven
Beleef een avontuur ontvoering volwassenen
Beleef een avontuur apocalyps volwassenen
Beleef een avontuur op maat volwassenen
Beleef een avontuur kinderfeest volwassenen
Beleef een avontuur foto's volwassenen
Beleef een avontuur tarieven volwassenen
Beleef een avontuur contact volwassenen
 

Avontuur 1: Ontvoering


In dit avontuur speelt u zelf de hoofdrol. Het is een kruising tussen een mystery game en een ouderwetse vossenjacht, waarin uw vrienden letterlijk de wijde wereld in moeten. Ze moeten hun zekerheden loslaten en alles inzetten om u te vinden. Vindingrijkheid, praktische intelligentie en vooral hun kennis van úw karakter en gewoonten hebben ze daarbij hard nodig.

In de aanloop naar het feest krijgen uw vrienden een vervelend bericht: u bent ontvoerd. De dader eist een bijzonder losgeld. In een krantenbericht wordt opgeroepen om te helpen bij de opsporing. Verzamelen op een door u te kiezen tijd en plaats. En vanaf dat moment zijn de speurders op zichzelf aangewezen... Onverwachte ontmoetingen zijn niet uit te sluiten!

Iedere deelnemer krijgt een overlevingspakket mee. Van de gasten wordt verwacht dat ze in staat zijn een flinke wandeling te maken. Zijn er gasten die wat minder ter been zijn? Geen nood! Zij krijgen alle gelegenheid met u bij te praten terwijl de anderen wanhopig naar u op zoek zijn...

Na dit avontuur zijn wachten een hapje en een drankje op het eindpunt.

Aantal deelnemers: 20-45
Locatie: bij u in de buurt

Beleef een avontuur volwassenen